Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Darko Kovačević: Nemam neprijatelje

Na bivšeg fudbalskog reprezentativca Srbije Darka Kovačevića, pucano je u utorak uveče ispred kuće u ljetovalištu Glifadi nedaleko od Atine, a policija je nedugo zatim pronašla i zapaljen automobil kojim se napadač odvezao

Pokušaj ubistva slavnog srpskog fudbalera Darka Kovačevića potresla je javnost, a sada se oglasio i on sam putem društvenih mreža i zahvalio svima na podršci, koju je dobio u teškom trenutku.

Foto: Twitter

Kovačević je na svom Instagram profilu napisao sljedeće:

„Prije svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima… svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerašnjeg događaja, kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nijesam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nijesam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvijek sam bio sportista, porodičan sam čovjek, i upravo sport i porodica su jedine dvije stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da vjerujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam povjerenje u njih da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete”, napisao je Kovačević.

Na bivšeg fudbalskog reprezentativca Srbije Darka Kovačevića, pucano je u utorak uveče ispred kuće u ljetovalištu Glifadi nedaleko od Atine, a policija je nedugo zatim pronašla i zapaljen automobil kojim se napadač odvezao. Istraga je u toku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve