Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Dani Alveš se nudi Milanu

Kako je sam izjavio, osjeća da još uvijek može da igra na vrhunskom nivou, a vjeruje i da bi bio zvijezda u današnjem Milanu

Dani Alveš je tokom svoje impresivne karijere osvojio čak 43 trofeja, što ga čini najtrofejnijim igračem u istoriji fudbala.

Foto: Twitter

Ima 37 godina i ne planira da stane, trenutno nastupa za Sao Paulo u domovini, minulog ljeta je napustio Evropu nakon 17 godina.

Kako je sam izjavio, osjeća da još uvijek može da igra na vrhunskom nivou, a vjeruje i da bi bio zvijezda u današnjem Milanu.

“Bio bih zvijezda u današnjem Milanu. Godine su samo broj i još uvijek želim da se borim kada igram fudbal. Ranije sam trčao po 12 kilometara po utakmici, ali bolje je pametno trčati osam kilometara. U jednu stvar sam siguran, ne želim da me je sramota što sam na terenu. Kada više ne budem bio sposoban, povući ću se”, izjavio je Alveš.

Čini se da ipak Milan ide u drugom smjeru, žele što veći broj mladih igrača, jer to je filozofija budućeg trenera prvog tima Ralfa Rangnika.

Ipak, utisak je da bi igrač poput Alveša čak i u poznim igračkim godinama mogao da im bude samo od pomoći, u Juventusu se dokazao, kada je u sezoni 2016/17 osvojio duplu krunu na Apeninima.

Dokazao je i minulog lneta da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, vodio je kao kapiten reprezentaciju Brazila do trofeja na Kopa Amerika, na kraju je proglašen i za najboljeg igrača turnira.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve