Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Dani Alveš: Mesi je još uvijek jedina nedodirljiva osoba u fudbalu

Alveš je dodao kako Barselona uprkos lošim transfer potezima ipak nije promijenila svoju filozofiju, ali da prave previše pogrešnih poteza tokom prelaznog roka

Nakon eliminacije Barselone u polufinalu Lige šampiona na meti kritika našao se i Lionel Mesi.

Foto: Foxsports asia

Barsa je prvi meč na “Kamp Nou” dobila sa 3:0 uz dva gola Mesija, a onda je na “Enfildu” porađena čak 4:0.

Ipak, bivši Barsin defanzivac Dani Alveš stao je u odbranu vedete Barselone.

“Nakon prve utakmice, on nije bio s ovog svijeta, vanzemaljac, kako god to želite reći. Međutim, još uvijek mislim da je jedina nedodirljiva osoba u fudbalu Leo zbog onoga što donosi igri. Čak i ako stvari ne ispadnu dobro, Leo je uvijek dobar. Ali ovo je timski sport i svako ima svoju odgovornost. Kristijano Ronaldo, Leo i Nejmar dobijaju naslovnicu kada stvari idu dobro za njihove ekipe, ali takođe moraju biti na naslovnici i kada stvari ne idu dobro. Neće staviti naslov koji kaže: ‘Eliminisani’ s Danijem na naslovnici. Ne, oni su takođe dio toga. Dakle, za dobro ili loše, oni su ti koji će završiti na naslovnici. Kada je riječ o fudbalu, mislim da ne možete govoriti loše o Mesiju”, rekao je Alveš u intervjuu za ESPN.

Alveš je dodao kako Barselona uprkos lošim transfer potezima ipak nije promijenila svoju filozofiju, ali da prave previše pogrešnih poteza tokom prelaznog roka.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve