Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Danas u Zagrebu Skupština ABA lige

Crvenu zvezdu izvjesno čeka visoka novčana kazna zbog nedolaska na derbi meč protiv Budućnosti

Predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan učestvovaće danas na Skupštini ABA lige koja će biti održana od 13 časova u hotelu “Panorama”.

Foto: Žurnal.rs

Prema saznanjima Pobjede, ključna tema biće izbor novog menadžmenta regionalnog takmičenja, prije svega konačno rješavanje pitanja pozicija direktora i sportskog direktora ABA lige.

Takođe, jedno od pitanja biće i organizacija Super kupa ABA lige u narednom periodu. Jedan od kandidata za organizaciju turnira je naš šampion Budućnost Voli, a prema našim saznanjima, kandidaturu je spremila i Igokea.

Kada je u pitanju konačan epilog neodigranog meča Budućnost Voli – Crvena zvezda 30. decembra, u datoj situaciji (takmičenje trenutno bez sportskog direktora i direktora), očekuje se da stav o tome iznesu članovi tročlanog predsjedništva takmičenja, na čelu sa Domagojem Čavlovićem.

Crvenu zvezdu izvjesno čeka visoka novčana kazna zbog nedolaska na derbi meč (uz zvanično registrovanje meča 20:0 u korist Budućnost Volija, kao potvrda onoga što stoji u izvještaju delegata utakmice). Ipak pitanje je, da li će na dan Skupštine ABA lige ta odluka biti donijeta, jer nije u nadležnosti Skupštine.

Izvorpobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve