Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Daje prednost Srbinu: Švarcman smatra da je Đoković najbolji teniser ikad

Švarcman je igrao 17 puta protiv velike trojke bez mnogo uspjeha. Za sva tri tenisera smatra da su čudesni, međutim daje prednost Đokoviću

Argentinski teniser Dijego Švarcman smatra da je Novak Đoković najbolji teniser ikad.

Švarcman, Foto: Jta.org

Švarcman je igrao 17 puta protiv velike trojke bez mnogo uspjeha. Za sva tri tenisera smatra da su čudesni, međutim daje prednost Đokoviću.

“Vjerovatno je Đoković najbolji. Ipak je on više puta pobijedio Nadala na zemlji i Federera na travi. Rekao bih da je on iznad druge dvojice, ali pričekajmo da vidimo hoće li srušiti Federerov gren slem rekord”, kazao je Švarcman koji vjeruje da zna razlog zašto publika ne voli toliko srpskog tenisera.

“Federer i Nadal teniseri su koji imaju perfektno ponašanje na terenu. Nevjerovatno je da su za gotovo 20 godina koliko su na Turu pokazali tek nekoliko puta svoje frustracije. Dogodi im se nekoliko puta sa sudijama i to je sve. Sa druge strane, Đoković je totalno drugačiji i djeluje da je više običan čovjek nego druga dvojica. Na terenu pokazuje dosta više loših emocija, a navijači to ne vole. Onda su tu i brojni Federerovi i Nadalovi navijači koji ga ne vole. Jasno je da nikad neće biti voljen kao njih dvojica.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve