Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ćuković: Prihvatio bih bilo kakvu pobjedu

Draško Božović i drugovi su u seriji od 12 utakmica bez poraza u domaćim okvirima (11 pobjeda, jedan remi), dok su pod Goricom vezali 21 meč – 19 pobjeda, dva remija

Budućnost u 15. kolu Telekom 1. CFL lige dočekuje Rudar na Gradskom stadionu u Podgorici, utakmica počinje u 13 časova, a “plavi šampioni“ su spremni i orni da nastave da igraju u pobjedničkom ritmu.

Ćuković, Foto: Pobjeda.me

Draško Božović i drugovi su u seriji od 12 utakmica bez poraza u domaćim okvirima (11 pobjeda, jedan remi), dok su pod Goricom vezali 21 meč – 19 pobjeda, dva remija.

“Sigurno je da želimo da nastavimo niz pozitivnih rezultata, nalazimo se u dobrom momentu i sve to treba da valorizujemo u našu korist. Ne smijemo da potcijenimo Rudar, to je ekipa koja ima par dobrih pojedinaca i iskusnih igrača. Najbitnije je da damo sve od sebe i da sto odsto uđemo u utakmicu – tada će presuditi naš kvalitet“, rekao je Igor Ćuković.

Dvadesetsedmogodišnji stameni štoper je upravo iz dresa “rudara“ ljetos pojačao “plave“ nakon odlične sezone.

“Lijepe uspomene nosim iz Pljevalja, vidim da su u problemima, od srca im želim da se što prije vrate što se tiče finansija i da Rudar bude stabilan prvoligaš. A kada su u pitanju emocije – već sam odigrao dvije utakmice protiv mog bivšeg tima, profesionalac sam, fokusiran sam samo na Budućnost i nadam se pobjedi“.

Momci Mladena Milinkovića su ove sezone već odigrali dvije utakmice sa Rudarom – Budućnost je u prvenstvu slavila rezultatom 2:1 pod Golubinjom, dok je u 1/8 finala Kupa Crne Gore bila bolja sa 3:1 na Starom aerodromu u Podgorici. “Plavi” su pred treći okršaj sa Pljevljacima nabildovali samopouzdanje pobjedom od 6:0 nad Bokeljom u srijedu.

“Prihvatio bih bilo kakvu pobjedu, samo da nastavimo da pišemo bodove kako bismo nastavili taj niz rezultata. Taj trijumf od 6:0 nam daje na samopouzdanju, sigurno je lijepo pobijediti sa tolikom razlikom, ali to ne smije da nas zavara. Svaka utakmica je priča za sebe i treba da damo maksimum“, poručio je Ćuković

A “plave“ neće zavarati ili uljuljkati ni serija dobrih rezultata…

“Mi smo tu da što više držimo niz dobrih rezultata. Daćemo sve od sebe da serija traje što duže i duže kako bismo pokazali da smo kvalitetom najbolja ekipa u ligi“, podvukao je sigurni defanzivac.

Budućnost i Rudar su do sada odigrali 53 utakmice, “plavi“ su slavili na 21 meču, 15 puta je bilo neriješeno, dok je na 17 mečeva slavio Rudar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve