Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorski zvaničnici čestitali rukometašicama plasman na Svjetsko prvenstvo

Crnogorski zvaničnici sa oduševljenjem su dočekali ovu vijest

Najbolje crnogorske rukometašice trijumfom u Minsku nad selekcijom Bjelorusije, izborile su plasman za Svjetsko prvenstvo.

Crnogorski zvaničnici sa oduševljenjem su dočekali ovu vijest.

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković čestitala je plasman na Svjetsko prvenstvo lavicama, ističući da se Crna Gora ponosi njima i njihovim uspjesima.

– Srećno hrabre lavice! Čestitam plasman na Svjetsko prvenstvo! Ponosi se Crna Gora, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru.

Poslanik SD-a Boris Mugoša istakao je da nakon ovjerene vize za Olimpijske igre, lavice su osigurale put i za Svjetsko prvenstvo.

– Nakon plasmana na Olimpijske igre, ovjerena i viza za Svjetsko prvenstvo. BRAVO LAVICE, objavio je Mugoša na Twitter-u.

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović uputio je čestitke lavicama, kontatujući da su one najbolji promoteri Crne Gore na svjetskim smotrama sporta.

– Iskrene čestitke na izvanrednim rezultatima koje u kontinuitetu postižete i promociji Crne Gore na svjetskim smotrama sporta. Naprijed Crna Goro, napisao je Abazović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
20.04.2021-20:31 20:31

Barem nesto dobro da cujemo..posle ovog mraka sto se nanio nad CG..Abazovic vam cestita..radi fore..Jednostavno mu reciti..da ne trosi rijeci..jer se stidite njega i ostalih cetnika..koji haraju kao divljaci drzavom CG..

Lavice su super..samo tako..