Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Crnogorski reprezentativac Uroš Đurđević ponovo meta Partizana

Direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je da pregovara sa Đurđevićem i upravom Sportinga iz Hihona oko posudbe napadača crnogorske reprezentacije.

Crnogorski reprezentativac Uroš Đurđević mogao bi ovog ljeta da se vrati u Partizan sa kojim je 2017. godine osvojio šampionsku titulu i bio najbolji strijelac lige sa 24 gola.

Direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je da pregovara sa Đurđevićem i upravom Sportinga iz Hihona oko posudbe napadača crnogorske reprezentacije.

Put do realizacije transfera je trnovit, prelazni rok je tek počeo i moraće u Humskoj da budu strpljivi kako bi dobili još jednu produktivnu opciju u napadu, gdje već imaju prvog strelca Mozzart Bet Superlige, Rikarda Gomeša.

Prije šest godina Đurđević je podijelio prvo mjesto na listi strijelaca sa klupski drugom Leonardom, a njih dvojica su te sezone bili ključni igrači u pohodu na duplu krunu i posebno produktivni u odlučujućim mečevima, pogotovo vječitim derbijima,.

U Partizanu moraju biti strpljivi, jer je Đurđević ugovorom vezan za Sporting iz Hihona i na prvi pogled ne djeluje realno da se otisne na Topčidersko brdo.

“Uroš Đurđević je uvijek rado viđen gost na stadionu Partizana, ostavio je trag u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup Srbije. Ima ugovor sa Sportingom do 2027, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, vidjećemo”, rekao je Miloš Vazura za Informer.

Đurđević je najbolje igre u dresu tima iz Hihona pružao u sezoni 2020/2021, kada je postigao 22 gola, samo jedan manje od najboljeg strijelca Segunde, Raula de Tomasa.

Međutim, od tada je sve manje produktivan, a u tek završenoj sezoni kuburio je sa povredama, najčešće nije bio starter i postigao je samo pet golova.

Partizan posljednjih godina nije imao dobar izbor povratnika i uglavnom su ti igrači sjedili na klupi, davali slab doprinos na tereni i opterećivali budžet kluba.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve