Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Crnogorski paraolimpijci na mitingu u Kruševcu

Nastup reprezentacije u Kruševcu se finansira iz programa POK CG podržanog od Ministarstva sporta i mladih u 2019. godini

Paraolimpijski reprezentattivci Crne Gore učestvovaće danas na sankcionisanom atletskom mitingu u Kruševcu.

Foto: Paraolimpijski komitet

Crnu Goru će predstavljati Marijana Goranović u bacanju kugle i diska (kategorije F41), Maja Rajković u bacanju koplja (kategorije F54), Miloš Spaić u bacanju kugle (F1l), Danilo Gojković u bacanju koplja (F34) i Miloš Ranitović u skoku u dalj (F13).

Ekipu će predvoditi selektor Igor Tomić uz podršku trenera Ranitovića i Gojkovića, poznatih atletskih stručnjaka Gorana Obradovića iz Novog Sada i Bojana Ilića iz Beograda.

“Ovo je još jedna prilika da naši atletičari koji su to uradili ove godine u Splitu i Grosetu potvrde minimalne kvalifikacione norme za PI Tokio 2020. i da im se pridruže Miloš Ranitović u skoku u dalj i Danilo Gojković u bacanju koplja kako bi u konačnoj raspodjeli po broju ostvarenih normi dobili što više slotova za igre u Tokiju. Za sada imamo obezbijeđeno jedno muško i jedno žensko mjesto”, rekao je Igor Tomić.

Nastup reprezentacije u Kruševcu se finansira iz programa POK CG podržanog od Ministarstva sporta i mladih u 2019. godini.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve