Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Crnogorski karate reprezentativci dobiće jednogodišnje stipendije

Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević ugostio je danas mladu karate reprezentaciju koja je završila na 16. mjestu u generalnom plasmanu sa pet medalja - dvije srebrne i tri bronzane

Za ostvarene rezultate mlade karate reprezentacije Crne Gore na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u Pragu pripada im pravo na utvrđivanje statusa perspektivnog sportiste na osnovu kojeg će im biti utvrđena i jednogodišnja stipendija – saopšteno je iz Ministarstva sporta i mladih.

Čelnik ovog resora Vasilije Lalošević ugostio je danas mladu karate reprezentaciju koja je završila na 16. mjestu u generalnom plasmanu sa pet medalja – dvije srebrne i tri bronzane.

Crnogorski karate reprezentativci Balša Vojinović i Lazar Potpara osvojili su srebrne, dok su sa bronzanim odličjem nastup završili Nenad Đuričić, Emre Saljiu i Nemanja Mikulić.

”Uvijek je posebno zadovoljstvo imati priliku da u kancelarijama Ministarstva sporta i mladih ugostimo mlade sportske nade naše države, što je i bio današnji slučaj. Putem statusa perspektivnog sportiste ministarstvo na čijem sam čelu želi da dodatno motiviše našu sportsku omladinu da nastavi putem kojim je krenula, te da budu još bolji i uspješniji. Iskreno sam uvjeren da će tako i biti”, kazao je Lalošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve