Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorke spremne za premijeru: Jedva čekamo utakmicu sa Grčkom

Crnogorke će na premijeri odmjeriti snage sa Grkinjama

Nestrpljivo u našem taboru očekuju početak Evropskog prvenstva u Španiji i Francuskoj.

Crnogorke će na premijeri odmjeriti snage sa Grkinjama.

– Mogu reći da jedva čekamo utakmicu, mislim da smo se spremile jako dobro. Treba da igramo jako, da se držimo plana jer jedino tako možemo očekivati pobjedu.One su dobra ekipa, imaju par igračica koje nastupaju u Evroligi i Evrokupu i oni su nosioci igre. Poznajemo ih jako dobro i ja i još par saigračica, tako da mislim da im se možemo suprotstaviti na dobar način, rekla je Milica Jovanović.

Smatra da je dobro što upravo sa Grčkom igraju prvu utakmicu.

– Ono što su nas prethodna takmičenja naučila je da idemo utakmicu po utakmicu. Treba da budemo zadovoljni što nam je Grčka kao najlakši protivnik na startu. Idemo onda dalje, nikada se ne zna na kom mjestu možemo završiti, prvom, drugom ili trećem, grupa sa kojom se ukrštamo je grupa A u kojoj je Španija, možda opet naiđemo na njih da vratimo dug, ocijenila je Milica Jovanović.

Kristina Raković optimista je pred sjutrašnju utakmicu.

– Ovo je ono za šta smo se spremali sve vrijeme. Prva utakmica protiv Grčke nimalo lak protivnik. Pokazali su u pripremnom periodu da su jak tim, imaju par jako dobrih iskusnih igračica. Iako neće u timu biti njihov možda i najbolji šuter, to nije razlog za opuštanje. Sigurna sam da borbe i želje neće faliti i vjerujem da će rezultat doći”, rekla je Kristina i istakla da je ekipa koncentrisana samo na prvi sljedeći meč:

– Mogu reći da jedva čekamo utakmicu, mislim da smo se spremile jako dobro. Treba da igramo jako, da se držimo plana jer jedino tako možemo očekivati pobjedu.

Crna Gora i Grčka igraće sjutra od 15 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve