Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorac u Inijestinom klubu: Kecojević potpisao za Albasete

Kecojević je tokom karijere igrao za  Mornar, pa Teleoptik, Čukarički, OFK Beograd, Gacijantep i Cirih

Nekadašnji crnogorski reprezentativac Ivan Kecojević novi je fudbaler španskog drugoligaša Albasetea

Foto: Twitter

31-godišnji štoper prethodne dvije sezone je prove takođe u Španiji, u ekipi Kadiza, a sada se preselio u Kastilju i zadužio dres sa brojem 23.

“Prvo, želim da se zahvalim Kecojeviću jer je odabrao nas u moru ostalih ponuda. Ima iskustvo, dobro poznaje ligu, a sa njim smo dobili na snazi i kompletirali defanzivni red”, rekao je potpredsjednik kluba, Viktor Varela.

Albasete je posljednji put igrao Primeru u sezoni 2004/2005. (igranje u eliti je najveći uspjeh kluba u istoriji), prošle sezone je u Segundi završio na četvrtom mjestu, igrao je baraž, ali nije uspio da se dokopa Primere. Sada su ciljevi slični uprkos tome što je upisan poraz na startu sezone od Almerije. Jedan od vlasnika kluba je i legendarni španski fudbaler Andres Inijesta.

“Rekao sam ljudima u Kadizu da želim samo u Albasete i to su prihvatili. Trenirao sam, nalazim se u dobroj formi, a na treneru je da odluči kada ću igrati. Treba da zaboravimo utakmicu protiv Almerije, jer sam ubijeđen da ćemo imati dobru sezonu i da ćemo da ispunimo ciljeve” rekao je 31-godišnji Baranin, nakon potpisa za klub koji je osnovan prije 79 godina i koji igra na stadionu “Karlos Belmonte”.

Kecojević je tokom karijere igrao za  Mornar, pa Teleoptik, Čukarički, OFK Beograd, Gacijantep i Cirih.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve