Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Crnogorac sudi meč Izrael – Škotska: Dabanović dijeli pravdu u meču Lige nacija

Našem internacionalcu na stadionu Netanja asistiraće Milutin Đukić i Vladan Todorović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Milovan Milačić. Učinak našeg sudijskog tima na meču UEFA Lige nacija ocjenjivaće Levan Paniašvili, posmatrač suđenja koji dolazi iz Gruzije

Sudijski komitet Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) delegirao je crnogorski sudijski koji predvodi Nikola Dabanović za dijeljenje pravde na utakmici drugog kola grupe B1 UEFA Lige nacija između Izraela i Slovačke.

Dabanović, Foto: Fscg.me

Našem internacionalcu na stadionu Netanja asistiraće Milutin Đukić i Vladan Todorović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Milovan Milačić.

Učinak našeg sudijskog tima na meču UEFA Lige nacija ocjenjivaće Levan Paniašvili, posmatrač suđenja koji dolazi iz Gruzije.

Duel Izrael – Slovačka igra se u ponedjeljak, 7. septembra na Netanja stadionu sa početkom u 21:45 časova po lokalnom vremenu.

Utakmica u Izraelu biće prva u UEFA reprezentativnim i klupskim takmičenjima u sezoni 2020/21 za Dabanovića i njegov sudijski tim.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve