Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Crna Gora spremna za duel sa Englezima

Crna Gora i Engleska odigraće večeras u Podgorici utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Crna Gora je na startu kvalifikacija igrala u Sofiji sa Bugarskom 1:1, dok je Engleska na Vembliju pobijedila Češku 5:0.

Vezista španskog Levantea, Nikola Vukčević kazao je da crnogorska reprezentacija protiv Engleske može da dobije mnogo, a malo da izgubi.

“Engleska je možda i najteži protivnik od kada sam u reprezentaciji. To je skup mladih, ali iskusnih igrača, sa iskustvom igranja u Premijer ligi. Ne možemo da im prijetimo, ali smatram da bi bod iz tog meča bio veliki. U prve dvije utakmice sa Engleskom u Podgorici nijesmo poraženi. Želimo da nastavimo taj niz. Biće teško, ali vjerujemo u svoj kvalitet”, kazao je Vukčević.

On je, komentarišući rivala, naveo da ima pet ili šest igrača na najvećem nivou, ali da im najveća opasnost prijeti od Rahima Sterlinga i Harija Kejna.

“Želimo da odigramo kao drugo poluvrijeme u Sofiji. Bitno je kako ćemo otvoriti utakmicu, nadam se da ćemo u prvih 15-20 minuta biti pravi i da ćemo rasti kako utakmica bude odmicala”, kazao je Vukčević.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta. U isto vrijeme u Prištini sastaće se Kosovo i Bugarska, slobodno je reprezentacija Češke.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve