Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Crna Gora ispala u polufinalu

Španija je bila bolja 34:20 (11:7, 10:5, 13:8), nakon što je bila slavila i ranije danas u okviru posljednjeg kola grupne faze

Kadetska reprezentacija eliminisana je u polufinalu Mediteranskog prvenstva koje se održava u Ankari.
Španija je bila bolja 34:20 (11:7, 10:5, 13:8), nakon što je bila slavila i ranije danas u okviru posljednjeg kola grupne faze.
Selekcija sa Pirinejskog poluostrva pokazala je najviše u dosadašnjem dijelu takmičenja, osvojila je prvo mjesto u grupnoj fazi, a ulogu favorita opravdala je i u polufinalu.
Mirko Latković je bio najefikasniji u našem timu sa osam golova, dok je Andrej Dobrković postigao sedam.
Darko Đurković je dva puta zatresao protivničku mrežu, dok su se u strijelce još upisali Edin Beharović, Radoš Premović i Božo Vujović.
Dejan Čolović je imao šest odbrana.
Tim koji vode Nedim Selmanović i Draško Mrvaljević u grupnoj fazi ostvario je pet pobjeda (Kuvajt, Rumunija, Grčka, Italija i Turska) i doživio tri poraza (Egipat, Hrvatska i Španija).
U subotu je na programu meč za treće mjesto u kojem će protivnik biti poraženi iz drugog polufinala u kojem se sastaju Hrvatska i Egipat.
Mediteransko prvenstvo u Ankari odlična je prilika za uigravanje generaciju koju u avgustu očekuje Evropsko prvenstvo u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve