Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Crna Gora domaćin EP za igračice do 17 godina

Sjednica Izvršnog odbora EHF-a je inače, održana dan uoči Konferencije predsjednika i vanrednog kongresa EHF, koji je okupio predstavnike 43 nacionalne federacije, među kojima je i predsjednik našeg Saveza Petar Kapisoda

Crna Gora će naredne godine biti domaćin Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina, odlučio je Izvršni odbor Evropske rukometne federacije (EHF) na sjednici u Luksemburgu.

EHF je tako treću godinu zaredom povjerio Rukometnom savezu Crne Gore organizaciju prvenstva Evrope za mlađe kategorije, nakon šampionata za igračice do 17 godina koje je održano 2021. i za igrače do 18 godina ovog ljeta.

Sjednica Izvršnog odbora EHF-a je inače, održana dan uoči Konferencije predsjednika i vanrednog kongresa EHF, koji je okupio predstavnike 43 nacionalne federacije, među kojima je i predsjednik našeg Saveza Petar Kapisoda.

Na sjednici je između ostalog održana prezentacija Evropskog prvenstva za rukometašice, čiji domaćini će u novembru, biti Slovenija, Sjeverna Makedonija i Crna Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve