Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Čovićeva kuknjava opet urodila plodom

Partizan i Crvena zvezda, umjesto 12.juna svoju prvu utakmicu finala odigraće dan kasnije, zbog "obaveza" crveno-bijelih u finalu KLS gdje igra protiv svog B tima koji u posljednjih 40 mečeva nije nijednom pobijedio.

Crvena zvezda je već prepoznatljivim mahinacijama, pritiscima i saopštenjima sive eminencije svih vlasti u Srbiji Nebojše Čovića iskamčila promjene termina finala plej-ofa Admiralbet ABA lige.

Partizan i Crvena zvezda, umjesto 12.juna svoju prvu utakmicu finala odigraće dan kasnije, zbog “obaveza” crveno-bijelih u finalu KLS gdje igra protiv svog B tima koji u posljednjih 40 mečeva nije nijednom pobijedio “starijeg brata”.

Nakon održanog sastanka u hotelu Kraun Plaza, klubovima su predloženi novi termini odigravanja borbi za tron Srbije i Jadrana, pa bi mečevi finalne serije Superlige između Crvene zvezde i FMP-a trebalo da se održe 9. i 11. juna, dok bi se eventualna majstorica odigrala 12. juna. Početak finala ABA lige između crveno-bielih i Partizan tako bi bio zakazan za 13. jun, a šampiona regiona bi najkasnije trebalo da dobijemo 23.juna (eventualna majstorica). Čeka se amin učesnika pomenutih finalnih serija.

I laiku je jasno da u KLS neće biti majstorice i da FMP ne smije ni da pomisli da namuči Crvenu zvezdu u jednoj od dvije utakmice finala KLS, a kamoli da pokuša da pobijedi i da su Nebojša Čović i Crvena zvezda samo nastavili da izigravaju žrtvu, jer su svi protiv njih, a oni su primorani da se bore kao Don Kihot protiv nepravdi.

FINALE ABA LIGE (na tri pobjede)

13. jun: Partizan Mozzart Bet – Crvena zvezda

15. jun: Partizan Mozzart Bet – Crvena zvezda

18. jun: Crvena zvezda – Partizan Mozzart Bet

20. jun: Crvena zvezda – Partizan Mozzart Bet

23. jun: Partizan Mozzart Bet – Crvena zvezda

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Alef
09.06.2023-22:28 22:28

Ovakav tekst se nažalost ne može pročitati nigde u Srbiji, čak ni u takozvanim nezavisnim/opozicionim medijima. Neću se iznenaditi ako uticajni sportski radnik Čović dr Nebojša u narednom saolpštenju prozove i ovaj portal. Zapravo, to je očekivano, idealan šlagvort za još jednu priču o crnogorsko-hrvatsko-slovenačkoj zaveri protiv Zvezde koja je oličenje viteštva u sportu.