Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Članica Levalee na pripremama lavica: Na ponos klubu i Nikšiću

Ćorović trenira sa ''lavicama'', nije u konkurenciji za Olimpijske igre, ali ''samo'' to što radi sa velikim rukometnim imenima i sluša savjete selektorke i prve saradnice Maje Savić ima jačinu koliko i sami odlazak u Tokio.

Nataša Ćorović, članica nikšićke Levalee 2010, dobila je poziv od selektorke Bojane Popović.

Trenira sa ”lavicama”, nije u konkurenciji za Olimpijske igre, ali ”samo” to što radi sa velikim rukometnim imenima i sluša savjete selektorke i prve saradnice Maje Savić ima jačinu koliko i sami odlazak u Tokio.

Zaslužila je poziv. Probaće, kaže, da iskoristi na najbolji način period do odlaska ekipe na OI.

– Čast je kada treniraš sa Majdom, Jovankom i Milenom, mislim sa svima, jer je ovo veliko i dragocjeno iskustvo.

Poziv je zatekao:

– Bila sam iznenađena. Nijesam očekivala, ali svako ko trenira potajno se nada. Privilegovana sam. Poziv od selektorke nije samo lični uspjeh, već kompletnog kluba, mislim na trenere i saigračice.

U ”Moraču” je ušla sa pozitivnom tremom.

– Razmišljala sam kako ću, ne poznajem djevojke… Ali taj osjećaj je kratko trajao, djevojke su zaista super. Prosto, kada ih vidim kako treniraju znam zbog čega su tu gdje su. Jasno je kako dolaze do rezultata i pojedinačnih i kolektivnih.

Počastvovana je što su joj mentori legende crnogorskog sporta.

– To je stvarno velika čast. Bojanu i Maju imati za trenere… Znači mi puno svaki minut na terenu i sigurna sam da ću još mnogo toga da naučim što će mi valjati za budućnost.

Nataša je sa Levaleom imala odličnu sezonu, bez poraza u domaćoj ligi dočekali su finale protiv Budućnosti.

– Ne mogu reći da sam sve ovo očekivala, ali sam znala da ćemo pružiti maksimum. Nijesmo konkretno planirali neke stvari, nego smo pokušavali iz meča u meč da izgledamo bolje i to sa mlađim igračicama. Kao nagrada došle su tri utakmice sa najboljom ekipom. Mislim da smo bili na dobrom nivou.

Nataša nije jedina koja se iz porodice posvetila rukometu. Sestra Nada je od prošle sezone počela da gradi ino karijeru, a najmlađa Snežana dobila je poziv kadetske reprezentacije Crne Gore.

– Jedna drugu ”vučemo” i pomažemo se savjetima.

A gdje će Nataša od naredne sezone? Hoće li promijeniti sredinu ili će i dalje sa jednakim uspjehom voditi Levalu?

– Fokusirana sam na pripreme. Želim dobro da treniram i kvalitetno iskoristim vrijeme u reprezentaciji. Kasnije ću da vidim što i kako.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve