Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Ubjedljiva izdanja Sutjeske i Budućnosti

U narednom kolu koji se igra u subotu 13. aprila Budućnost u Topolici gostuje Mornaru, Sutjeska kraj Bistrice čeka Lovćen, Titograd dočekuje Iskru na Starom aerodromu, Zeta pod Trešnjicom ugostiće Rudar i Petrovac u Radanovićima gostuje Grblju

Danas su odigrani preostali dueli 28. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

Foto: Cdm.me

Fudbaleri Budućnosti su bili ubjedljivi pod Goricom i savladali Iskru 3:1. Pogotke za Brnovićeve momke postigli su Miloš Mijić u 18. Aleksandar Vujačić u 56 i Dušan Stojiljković u 74. minutu meča. Počasni gol za Danilovgrađane postigao je Milan Đurišić iz penala u 79. minutu.

I Sutjeska je bila na visini zadatka. Izabranici Nikole Rakojevića su u Topolici savladali Mornar 0:3, golovima Alharaiša Zakarija u petom i 87. i Miljana Vlaisavljevića u 27. minutu meča.

Pod Malim brdom Zeta je savladala Petrovac 0:2. Dvostruki strijelac bio je Nikola Krstović koji je zabio u prvom i 62. minutu meča.

Lovćen je na stadionu Braće Velešević remizirao protiv Grblja 1:1. Cetinjani su poveli pogotkom Petra Čavora u 54. minutu meča, a izjednačujući pogodak postigao je Stefan Đorđević u 85. minutu.

Foto: Rezultati.com

Podsijetimo se, juče je odigran meč između Rudara i Titograda na gradskom stadionu u Pljevljima i duel je završen neriješeno 2:2.

Sutjeska i dalje drži čelnu poziciju s 57 osvojenih bodova, s pet bodova viška u odnosu na Budućnost. Zeta je na trećoj poziciji s 45 bodova koliko ima i Titograd na četvrtoj poziciji, a Petrovac je na petom mjestu s 38 bodova.

Foto: Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra u subotu 13. aprila Budućnost u Topolici gostuje Mornaru, Sutjeska kraj Bistrice čeka Lovćen, Titograd dočekuje Iskru na Starom aerodromu, Zeta pod Trešnjicom ugostiće Rudar i Petrovac u Radanovićima gostuje Grblju.

Foto: Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve