Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Sutjeska remizirala pod Trešnjicom, Budućnost preokretom iskoristila novi kiks Nikšićana

Dva kola prije kraja šampionata Sutjeska je i dalje na čelu s 68 bodova, a drugoplasirana Budućnost se približila na minus četiri. Zeta je i dalje treća s 55 bodova, dva više od četvoroplasiranog Titograda

Odigrani su svi mečevi 34. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. Dva kola prije kraja šampionata Sutjeska je napravila novi kiks i u derbiju kola na Trešnjici remizirala protiv Zete 1:1.

Foto: Cdm.me

Zećani su poveli golom Nikole Krstovića u 45. minutu, da bi Božo Marković u 58. minutu meča poravnao rezultat.

Novi kiks Nikšićana je mnogo obradovao Podgoričane. Budućnost je pod Goricom u dramatičnom meču preokretom slavila protiv Grblja 5:3. Vladan Kordić je otvorio “plave” u 16. minutu, a Mihailo Perović u 26. minutu poravnao. U 42. minutu Kordić opet pogađa za novo vođstvo “trikolora”, da bi Perović opet bio spasioc u 48. minutu meča. Šest minuta kasnije Dejan Zarubica pravi preokret da bi se Grbalj opet trgao i u 59. minutu preko Miloša Džugurdića poravnao rezultat.  Draško Božović u 65. minutu meča opet napravio preokret za Podgoričane da bi tačku na ovaj duel stavio Milivoje Raičević u 79. minutu meča.

Titograd nastavlja pozitivnu seriju. Romantičari su na Starom aerodromu deklasirali Mornar 6:1. Zoran Petrović i Mendi Mamandou su bili dvostruki strijelci u šestom i 21. odnosno 57. i 61. minutu meča. Upisali su se još i Vojin Pavlović u 14. i Marko Pavićević u 41. minutu, a počasni pogodak za Barane postigao je Luka Klikovac u 71. minutu meča.

I Petrovac je slavio u Pljevljima. Nebesko plavi su savladali Rudar 0:1, golom Nenada Vujovića u 68. minutu meča.

Pobjeda Petrovca najviše je godila Iskri. Danilovgrađani su na stadionu Braće Velešević savladali Lovćen 2:0 i uvećali šanse za opstanak u šampionatu. Strijelci su bili Bogdan Milić i Darko Nikac u 32. odnosno 35. minutu meča.

Foto: Rezultati.com

Dva kola prije kraja šampionata Sutjeska je i dalje na čelu s 68 bodova, a drugoplasirana Budućnost se približila na minus četiri. Zeta je i dalje treća s 55 bodova, dva više od četvoroplasiranog Titograda.

Na začelju Mornar je posljednji s 12 bodova, 26 ima Lovćen, dok je Iskra van zone baraža s 44 boda, četiri više od osmoplasiranog Rudara.

Foto: Rezultati.com

U pretposljednjem kolu koji se igra 19. maja Budućnost gostuje Rudaru u Pljevljima, Sutjeska kraj Bistrice dočekuje Grbalj, a Zeta i Titograd gostuju fenjerašima, na Topolici odnosno Obilića poljani.

U posljednjem duelu Petrovac dočekuje Iskru pod Malim brdom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve