Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Poker Sutjeske, Pejović zaustavio pobjedu Budućnosti

U narednom kolu koji se igra četvrtog maja u derbiju kola pod Goricom igraju Budućnost i Zeta, Titograd čeka Grbalj na Starom aerodromu, a Sutjeska gostuje Iskri na stadionu Braće Velešević

Odigrani su svi mečevi 31. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.

Foto: Cg-fudbal

U uvodnom meču ujedno i u derbiju kola Zeta je remizirala protiv Titograda pod Trešnjicom 1:1. Romantičari su poveli golom Vojina Pavlovića u 16. minutu meča, ali Golubovčani nijesu ostali dužni i Nikola Krstović je efektivnim golom u 52. minutu izjednačio za konačnih 1:1.

Lider Sutjeska je nastavila da grabi ka tituli. Nikšićani su ekspresno kraj Bistrice savladali Rudar 4:0, golovima Marka Ćetkovića u 15., Nemanje Nedića u 21. i Marka Vučića u 26. i 52. minutu meča.

Budućnost je podbacila pod Vrmcem. Podgoričani su u gostima remizirali protiv Lovćena 1:1. “Plavo-bijeli” su poveli golom Igora Ivanovića u 17. minutu, da bi u 80 minutu Lovćen izjednačio preko Matije Pejovića i udaljio Podgoričane od borbe za titulu.

Prava goleada je viđena na Trening kampu FSCG. Petrovac je savladao Mornar s ubjedljivih 1:5. Barani su poveli golom Dejana Račića u 33. minutu ali vođstvo je bilo kratkog daha. Minut kasnije Boris Kopitović poravnava i preokreće u 39. minutu. Tu golovi nijesu stali i Benjamin Kacić iz penala u 49. minutu povisuje prednost, četiri minuta kasnije zabija i Marko Kazić, a u 83. minutu potvrđuje Miloš Kalezić.

Ni Grbalj nije razočarao u Radanovićima. Trikolori su savladali Iskru 2:1. Dejan Kotorac je bio dvostruki strijelac u 31. i 51. minutu, a gol utjehe za Danilovgrađane je postigao Darko Nikac u 62. minutu meča.

Foto: Rezultati.com

Sutjeska i dalje drži čelnu poziciju s 66 osvojenih bodova, sedam više od Budućnosti. Zeta je na trećoj poziciji s 52 boda i plus šest u odnosu na četvoroplasirani Titograd.

Grbalj je i dalje peti s 43 boda, a dva boda manje ima šestoplasirani Petrovac.

Foto: Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra četvrtog maja u derbiju kola pod Goricom igraju Budućnost i Zeta, Titograd čeka Grbalj na Starom aerodromu, a Sutjeska gostuje Iskri na stadionu Braće Velešević.

U preostala dva duela Rudar dočekuje Mornar na Gradskom stadionu u Pljevljima, a Petrovac pod Malim brdom dočekuje Lovćen.

Foto: Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve