Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Novi kiks Budućnosti, Milić preoteo pobjedu Sutjeske

Lider Sutjeska grabi ka tituli s 67 bodova, sedam više od drugoplasirane Budućnosti. Zeta je na trećoj poziciji s 53 boda, a Titograd je četvrti 47 bodova tri više od petoplasiranog Grblja

Odigrani su svi mečevi 32. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. U startnom meču ujedno u derbiju kola pod Goricom snage su odmjerili Budućnost i Zeta i duel je završen bez pogodaka.

Foto: Cg-fudbal

Remi Budućnosti najviše je obradovao Nikšićane, pošto je i Sutjeska remizirala protiv Iskre 1:1 na stadionu Braće Velešević. Vladan Bubanja je načeo Danilovgrađane u 40. minutu, a oni se revanširali golom Bogdana Milića u posljednjem minutu meča i na taj način prekinuli pobjednički niz Nikšićana.

Pravo drama desilo se na Starom aerodromu gdje je Titograd remizirao protiv Grblja 2:2. Trikolori su otvorili “romantičare” golovima Dejana Kotorca u 28. i Ivan Mijuškovića u 32. minutu, da bi se Titograd trgao i postigao golove u 79. i 89. minutu preko Marka Miličkovića i Vojina Pavlovića.

Rudar je bio nadmoćan u Pljevljima. Izabranici Dejana vukčevića su na Gradskom stadionu ubjedljivo savladali Mornar 3:1. Milija Golubović je u 20. minutu načeo fenjeraše da bi Ivan Racković u 38. minutu udvostručio prednost. Pet minuta kasnije Mornar preko Dejana Račića smanjuje vođstvo Pljevljaka, da bi oni minut kasnije zaključili golom Radomira Đalovića.

U posljednjem duelu koji se igrao pod malim Brdom između Petrovca i Lovćena nije bilo pogodaka.

Foto: Rezultati.com

Lider Sutjeska grabi ka tituli s 67 bodova, sedam više od drugoplasirane Budućnosti. Zeta je na trećoj poziciji s 53 boda, a Titograd je četvrti 47 bodova tri više od petoplasiranog Grblja.

Rudar je proskočio Iskru i sada se nalazi na sedmoj poziciji i van zone baraža s 37 bodova koliko imaju i osmoplasirani Danilovgrađanji uz bolju gol razliku.

Foto: Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra 11. maja Budućnost gostuje Petrovcu pod Malim Brdom, Sutjeska u derbiju kola kraj Bistrice dočekuje Titograd, a Zeta gostuje Grblju u Radanovićima.

U preostala dva duela Iskra gostuje Mornaru pod Topolicom, a Lovćen dočekuje Rudar na Obilića poljani.

Foto: Fscg.me

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve