Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

CFL: Derbi začelja u Beranama

Derbi začelja igra se u Beranama, gdje se sastaju Jezero i Podgorica

Derbi začelja igra se u Beranama, gdje se sastaju Jezero i Podgorica.

Obje ekipe su zoni baraža, sa istim brojem bodova (22) i jasno je da bi pobjednik iz današnje utakmice stekao prednost u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

“Bilo bi lijepo da dobijemo i tako valorizujemo bod u Baru iz prošlog kola. Odradili smo trening u Beranama i spremni smo. Teren nije u najboljem stanju, malo je mekši i više će odgovarati protivniku koji će tražiti šansu iz kontre ili polukontre. Znamo da Podgorica neće doći sa bijelom zastavom. Dobro igraju i zaslužili su bolji proljećni saldo. Ipak, i mi se pitamo. Pobjedom bi napravili iskorak i sve dajemo za tri boda”, rekao je trener Mladen Lambulić.

Podgorica je uspjela da pobjedom u derbiju začelja protiv Zete (1:0) praktično otpiše prvog crnogorskog šampiona i sebi omogući da i dalje juri spas bez baraža. Već danas Lješkopoljce očekuje novi derbi začelja.

“Imali smo jako težak meč protiv Zete, ali smo uspjeli da dođemo do izuzetno bitne pobjede. Na taj način uvećali smo razliku u odnosu na ,,fenjeraša“, a sa druge strane sačuvali nadu da možemo stići timove iz sigurne zone, kako bi izbjegli baraž”, objasnio je defanzivac Stefan Cicmil.

Podgorica je ove sezone već dva puta savladala Jezero, pa će Lješkopoljci pokušati da novim brejkom pokažu da mogu do kraja juriti spas.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve