Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Budućnost sigurna, Titograd preokrenuo

U narednom kolu koji se igra u srijedu trećeg aprila Sutjeska će kraj Bistice u derbiju kola igrati protiv Budućnosti, Zeta će gostovati Lovćenu na Obilićevoj poljani, a pod Malim brdom igraće Petorvac i Titograd

Nastavlja se Prva crnogorska liga i odigrani su svi dueli 26. kola.

Foto: Fkbuducnost.me

U prvom duelu Budućnost je bila sigurna i rezultatom 1:0 savladala ekipu Rudara. Pobjedonosni pogodak postigao je Dušan Stojiljković u 12. minutu meča.

Prava drama desila se na Starom aerodromu gdje je Titograd preokrenuo protiv Lovćena 3:2. Romantičari su nakonk prvog dijela igre bili rezultatski u zaostatku 1: 2, da bi u posljednjih 15 minuta meča napravili totalni preokret. Dvostruki srijelac za Cetinjane bio je Goran Vujović golovima u sedmom i 44. minutu. dok su za romantičare strijelci bili Ognjen Gašević u 31., Marko Pavićević u 78. i Mirko Raičević u 86. minutu.

I Petrovac je poražen preokretom. Nebesko plavi su na stadionu braće Velešević izgubili od Iskre 2:1. Petrovčani su poveli golom Šoa Jamamotoa u 63. minutu, ali Danilovgrađani su odgovorili golom Darka Nikca u 82. minutu i Burzanovića u nadoknadi za preokret.

Zeta je pod Trešnjicom bila sigurna. Oni su ekspresno savladali Mornar rezultatom 2:0 golovima Jamoe u 89. minutu i Krstovića u nadoknadi vremena.

Jedini duel bez golova završen je u Radanovićima gdje Grbalj ugostio lidera Sutjesku.

Foto: Rezultati.com

Nikšićani su i dalje lider na tabeli s 53 osvojena boda pet više od drugoplasirane Budućnosti i 11 od trećeplasirane Zete. Titograd je četvrti s 41 bodom i imaju tri boda više od petoplasiranog Petrovca.

Foto: Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra u srijedu trećeg aprila Sutjeska će kraj Bistice u derbiju kola igrati protiv Budućnosti, Zeta će gostovati Lovćenu na Obilićevoj poljani, a pod Malim brdom igraće Petorvac i Titograd.

U ostalim duelima na Topolici Mornar dočekuje Grbalj, a Rudar u Pljevljima će ugostiti Iskru.

Foto: Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve