Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Budućnost pregazila Titograd, Zakarija zaustavio Petrovac pod Malim brdom

U narednom kolu koji se igra 27. aprila Budućnost gostuje Lovćenu na Obilića poljani, Sutjeska kraj Bistrice čeka Rudar, a Zeta pod Trešnjicom igra derbi kola protiv Titograda

Odigrana su posljednja dva duela 30. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. Budućnost je u gradskom derbiju upisala ubjedljiv trijumf savladavši Titograd 4:0 na Gradskom Stadionu.

Foto: Cdm.me

Plavo-bijeli su već u šestom minutu poveli sjajnim golom Draška Božovića iz prekida, da bi Aleksandar Vujačić golovima u 28. i 56. minutu slomio romantičare. Tu golovi nijesu stali i u 87. minutu je Dušan Stojiljković zabio iz voleja za ubjedljiv trijumf.

I Sutjeska je bila na visini zadatka. Izabranici Nikole Rakojevića su pod Malim brdom savladali Petrovac 1:0. Pobjedonosni pogodak postigao je Zakarija u 76. minutu meča.

Foto: Rezultati.com

Podsjetimo se, juče su odigrana tri duela gdje je Zeta savladala Iskru 0:1, Rudar je pobijedio Grbalj 3:0 i Lovćen je savladao Mornar 1:0.

Sutjeska je i dalje lider na tabeli s 63 osvojenih bodova, pet više od drugoplasirane Budućnosti. Zeta je treća s 51 bodom, šest više od četvrtoplasiranog Titograda, a Grbalj je peti s 40 bodova i bodom više od šestoplasiranog Petrovca.

Foto: Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra 27. aprila Budućnost gostuje Lovćenu na Obilića poljani, Sutjeska kraj Bistrice čeka Rudar, a Zeta pod Trešnjicom igra derbi kola protiv Titograda.

U preostala dva duela Petrovac gostuje Mornaru pod Topolicom i Grbalj dočekuje Iskru u Radanovićima.

Foto: Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve