Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL: Budućnost odbranila prvo mjesto, remi Arsenala i Sutjeske

Golova na mečevima Jezero-Dečić i Jedinstvo-Rudar nije bilo, dok je Petrovac savladao Iskru 1:0

Fudbaleri Budućnosti pobijedili su Mornar u Baru sa 2:1 i sačuvali lidersku poziciju u Meridianbet Prvoj ligi nakon 18. kola.

“Plavi” su poveli pogotkom Marka Bakića iz penala u 32. minutu, da bi pred kraj prvog dijela udarac Aleksandra Vujačića takođe sa 11 metara sa druge strane, završio u stativi.

Pola sata prije kraja Zoran Petrović je pogodio za 0:2, a nadu Mornaru vratio je Marko Bakić, autogolom u 73. nakon kornera za Barane.

Do kraja je Budućnost sačuvala prednost i ostaće na vrhu.

Golova na mečevima Jezero-Dečić i Jedinstvo-Rudar nije bilo, dok je Petrovac savladao Iskru 1:0. Jedini pogodak dao je Zoran Mikijelj u finišu utakmice.

Arsenal uzeo bod

Nikšićani su ispustili dva boda u borbi za vrh tabele – Arsenal i Sutjeska odigrali su neriješeno 2:2, u posljednjoj utakmici 18. kola Meridianbet Prve lige.

Dva puta je ekipa Nenada Brnovića vodila na ovom gostovanju golovima Konrada i Grivića, ali je domaći sastav uspio oba puta da se vrati u utakmicu.

Remi protiv Arsenala znači i da Sutjeska sada ima tri boda manje od vodeće Budućnosti, koja je danas slavila u Baru 2:1.

Arsenal je sa 25 bodova na visokom četvrtom mjestu, sa samo tri poena manje od trećeplasiranog Dečića.

Tivćani su još jednom ove sezone pokazali da im je mjesto u društvu najboljih crnogorskih timova i izvjesno je da će se do kraja sezone boriti za izlazak u Evropu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve