Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Centar Budućnosti pred Zvezdu: Jedan od težih mečeva u sezoni

Već u drugom kolu će se sastati dobro poznati rivali, veliki protivnici i na terenu i van njega. Košarkaši Budućnosti nakon pobjede nad FMP-om na startu, sjutra veče (21 sat) gostuju Crvenoj zvezdi u reprizi posljednja tri finala regionalnog takmičenja

Na prvi veliki derbi u ABA ligi se nije dugo čekalo.

Već u drugom kolu će se sastati dobro poznati rivali, veliki protivnici i na terenu i van njega.

Košarkaši Budućnosti nakon pobjede nad FMP-om na startu, sjutra veče (21 sat) gostuju Crvenoj zvezdi u reprizi posljednja tri finala regionalnog takmičenja.

– Sigurno je ovo jedan od težih mečevima u sezoni. Znamo kakva je Crvena zvezda, a mi treba da vidimo gdje smo u odnosu na rivala koji je evroligaš i koji ima mnogo dobrih pojedinaca, rekao je centar Podgoričana Marko Jagodić Kuridža.

Jagodić Kuridža je do ljetos donio crveno-bijeli dres.

– Probaćemo da sprovedemo u djelo sve što smo zamislili, ali na kraju odbrana i koncentracija moraju da dođu do izražaja. Naravno, ni to ne znači da ćemo pobijediti, ali moramo da odigramo najbolje što možemo, da damo sve od sebe da bismo slavili, istakao je iskusni košarkaš.

Zvezda je na startu ABA lige lako izašla na kraj sa Splitom, a prije dvije noći je tijesnim porazom od Fenerbahčea u Istanbulu (61:57) otvorila sezonu u Evroligi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve