Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Čelnici u posjeti košarkašima Mornara: Može li Evroliga da dođe u Bar?

“Jedino što zahtijevam od vas je da nas učinite ponosnim. Znam da ćete to zalaganjem uraditi I da će svi građani Bara biti srećni što vas imamo u ekipi”, poručio je predsjednik Opštine Dušan Raičević

Košarkaše Mornara posjetili su predsjednik Skupštine kluba dr Igor Lukšić, predsjednik Opštine Dušan Raičević i ispred UO i Skupštine Nedeljko Čović i Rade Vujačić.

Foto: CDM

“Prošle godine sam rekao na početku priprema pred igračima da se kredit u sportu brzo potroi. Nažalost, već u prvih par mjeseci prošle godine se brzo potrošio šampionski kredit iz 2018. Što znači da je standard postavljen. Šampionska titula u Crnoj Gori i plej of je u ovom sastavu obaveza kojoj treba težiti. Ali, idemo korak po korak”, rekao je predsjednik Skupštine Mornara dr Igor Lukšić.

“Jedino što zahtijevam od vas je da nas učinite ponosnim. Znam da ćete to zalaganjem uraditi I da će svi građani Bara biti srećni što vas imamo u ekipi”, poručio je predsjednik Opštine Dušan Raičević.

Najkonkretniju želju u takmičarskom smislu imao je predsjednik kluba privrednika Bara Rade Vujačić koji je igrače upitao “možemo li Evroligu da dovdemo u Bar”?

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve