Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelnici odlučili: Odlaže se početak nove sezone NBA lige

Start nove sezone u najjačoj košarkaškoj ligi prvobitno je planiran za prvi decembar, ali kako se navodi to se neće desiti prije Božića. Kako se dodaje, NBA će takođe pomjeriti i draft za 2020. godinu, koji je trebalo da se održi u junu, ali je zbog pandemije korona virusa pomjeren na 16. oktobar, a potom na 18. novembar

Nova sezona u košarkaškoj NBA ligi neće početi prije 25. decembra, obavijestili su danas čelnici lige upravni odbor, prenosi američki portal “D Atletik”.

Dejvis, Foto: NBA

Start nove sezone u najjačoj košarkaškoj ligi prvobitno je planiran za prvi decembar, ali kako se navodi to se neće desiti prije Božića.

Kako se dodaje, NBA će takođe pomjeriti i draft za 2020. godinu, koji je trebalo da se održi u junu, ali je zbog pandemije korona virusa pomjeren na 16. oktobar, a potom na 18. novembar.

Pomjeranjem drafta sa oktobra na novembar, NBA i sindikat igrača imaće vremena za unošenje nekih amandmana u kolektivni ugovor i dogovore oko plata za sezonu 2020/21, prenosi ESPN.

Aktuelna sezona u NBA, koja je zbog pandemije korona virusa bila prekinuta od marta do jula, trenutno se nalazi u završnoj fazi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve