Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Čeka se odluka u Lozani: Gvardiola pripremio plan za narednu sezonu

Ono što se zna je da Sane odlazi, odbio je sve ponude, a Bajern će platiti oko 50 miliona eura, a navodno je Pep čelnicima kluba rekao da ima dovoljno opcija po boku u ofanzivi i da mu nije potreban još jedan krilni igrač. Pominjan je dolazak desnog beka Semeda, prodaja Kajla Vokera, ali navodno Gvardiola ne namjerava da menja tim, osim štoperske linije

Pep Gvardiola ima različitu viziju ili baca dimnu zavesu.

Gvardiola, Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Siti će tokom jula saznati svoju sudbinu, u pitanju je suspenzija iz evro kupova, ako ostane na snazi, jasno je da će i prelazni rok biti u drugom planu, najvažnije je sačuvati igrački kadar i osloboditi se prekobrojnih.

Ono što se zna je da Sane odlazi, odbio je sve ponude, a Bajern će platiti oko 50 miliona eura, a navodno je Pep čelnicima kluba rekao da ima dovoljno opcija po boku u ofanzivi i da mu nije potreban još jedan krilni igrač.

Pominjan je dolazak desnog beka Semeda, prodaja Kajla Vokera, ali navodno Gvardiola ne namjerava da menja tim, osim štoperske linije.

Prodao bi Stonsa koji je njegovo prvo pojačanje, traži parneta za Laporta, pominjan je Bonući od čega nema ništa, Škrinjar koga Inter neće pustiti, kao i Dijego Karlos iz Sevilje. Možda Pep iznenadi nekim adutom iz rukava, ali za sada nema naznaka jer se čeka Arbitraža u Lozani, odnosno odluka, ali i budžet.

“Vidjećemo na kraju, zbog korone, sve se promijenilo, sigurno da nećemo puno kupovati, imamo dosta alternativa, igrači kao Foden čekaju šansu, a Gabrijel Žesus može da igra po boku”, rekao je Pep čiji tim igra protiv Barnlija, a ostatak PL sezone, s obzirom da su titulu izgubili iskoristiće za pripreme za avgust i nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Stigli su do osmine finala, dobili prvi meč protiv Reala u Madridu, ali će revanš izgleda, umesto u Engleskoj, igrati u Portugalu, gdje će posle toga biti i odigrana završnica LŠ.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve