Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Čeka novi izazov: Krkotiću situacija zakomplikovala gotov transfer

Iskusni vezista, koji može da igra na nekoliko pozicija u timu, nakon dobre epizode sa Feronikelijem iz Prištine, bio je na pragu ino angažmana, ali je zbog situacije oko korona virusa došlo do neočekivanih problema, zbog čega je sada opet na čekanju

Nekadašnji crnogorski reprezentativac Miloš Krkotić slobodan je u izboru nove sredine.

Krkotić, Pobjeda.me

Iskusni vezista, koji može da igra na nekoliko pozicija u timu, nakon dobre epizode sa Feronikelijem iz Prištine, bio je na pragu ino angažmana, ali je zbog situacije oko korona virusa došlo do neočekivanih problema, zbog čega je sada opet na čekanju.

“Očekivao sam angažman u inostranstvo, praktično su bili dogovoreni svi detalji, međutim pandemija korona virusa je učinila da je fudbal stao, a samim tim ostao sam bez kluba”, objašnjava Krkotić.

U tom momentu povratak u Crnu Goru nije bio realnost, ali.

“Bio sam na korak od tog angažmana, tako da nijesam razmišljao o povratku, a u međuvremenu je bilo ponuda naših ekipa. U tom momentu to mi nije bio prioritet, a sada mi je iskreno žao što nijesam prihvatio, ali nijesam znao da će se stvari ovako odvijati”, kaže Krkotić.

Nekadašnji igrač Zete, Titograda, Budućnosti, moldavske Dačije, albanskog Kukešija i indonežanskog Balija, iako je bio bez kluba radio je maksimalno.

-“Radim svakodnevno po dva treninga. Spremam se, a sigurno da mi nedostaju utakmice, ali to je nešto što nedostaje svima u Crnoj Gori dodao je Krkotić. Sadaje već povratak realnost?! Nemam više vremena za čekanje, neizvijesnost oko odlaska se odužila, a ja želim da igram i sigurno da razmišljam da ovaj period igram. Realna opcija je Crna Gora iz razloga koji sam naveo. Svjestan sam da ne mogu ovdje rješavati egzistenciju, spreman sam da premostim ovaj period do odlaska i vjerovatno ću narednih dana donijeti odluku u kom klubu ću igrati makar do zimskog prelaznog roka”, naglasio je Krktotić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve