Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Carević napao igrača i kroz prozor pokušao da uđe u službene prostorije?

''Ovo je odlično samo kad nije sa bagerom ukrka u svlačionicu''

Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se navodno pojavljuje predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević na fudbalskoj utakmici. Kako se navodi u komentarima na društvenim mrežama, u pitanju je utakmica između klubova Jedinstvo i Grbalj.

Kako se navodi na snimku, koji je postao viralan, dok se igrala utakmica Carević je pritrčao i pokušao da uđe u službene prostorije.

U tom trenutku vidi se kako osoba sa snimka, za koju se navodi da je Carević, napada i igrača.

Na snimku se navodi da su ljudi otrčali ka mjestu incidenta kako bi “eventualno spriječili da Carević napadne našeg igrača”.

“Carević pokušava da uđe u našu svlačionicu preko prozora. Obezbjeđenje uspijeva da ga savlada”, zaključuje se na snimku.

Ovakav postupak navodno Carevića naišao je na osudu na društvenim mrežama.

“Ovo je odlično samo kad nije sa bagerom ukrka u svlačionicu.”, “Kuku”, “Užas”, “Bagra izdajnička”, samo su neki od komentara na video snimak.

Ipak, za sada nije zvanično poznato da li je na snimku zaista Carević niti razlog za ovakav nasilni performans osobe sa snimka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
17.09.2021-11:00 11:00

Postoji predpostavka nevinosti,zato sacekajmo izjave i autenticnost,mada licno me nebi iznenadilo da je to parapogan Bato Carevic mazac kamiona(moj je kamion podmazivao na pocetku rada firme Carinvest)tada je bio govedo za politiku,ma i dan dans jos vece,ali mu “sve pali i ide na ruku”za sada,no Mazac nije nicija gorela do zore.