Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Čaka se samo konačan dogovor: Čelsi dogovorio uslove za Haverca

Posle završetka lige slijedi borba na transfer-pijaci. "Plavci" su već završili odlične poslove u vidu dolazaka Tima Vernera i Hakima Zijeha. Sledeći jeste Kai Haverc iz Bajer Leverkuzena. Španski mediji pišu kako je plata dogovorena, mladom Nemcu slijedi petogodišnji ugovor gde će zarađivati osam miliona evra po sezoni. Čelsi za sada nudi 70 miliona evra dok Bajer traži 20 miliona više.

Čelsi ima prvo zadatak da osigura plasman u Ligu šampiona.

Haverc, Foto: Sportsport.ba

Lampardov tim se nalazi na trećoj poziciji sa bodom prednosti u odnosu na Lester i dva boda više od Mančester Junajteda. “Plavci” imaju težak raspored u naredna četiri kola.

Sutra se sastaju sa Šefild Junajtedom, zatim slijede dueli sa Noričom, onda Mančester Junajtedom u FA kupu da bi zadnja dva susreta u PL bili protiv Liverpula i Volvsa.

Posle završetka lige slijedi borba na transfer-pijaci. “Plavci” su već završili odlične poslove u vidu dolazaka Tima Vernera i Hakima Zijeha. Sledeći jeste Kai Haverc iz Bajer Leverkuzena.

Španski mediji pišu kako je plata dogovorena, mladom Nemcu slijedi petogodišnji ugovor gde će zarađivati osam miliona evra po sezoni. Čelsi za sada nudi 70 miliona evra dok Bajer traži 20 miliona više.

Videćemo da li dva kluba mogu naći zlatnu sredinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve