Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Bura u Italiji: Ranijeri optužio Lacio zbog utakmice iz 2010. godine

U međuvremenu je i javni tužilac Fudbalskog saveza Italije Đuzepe Pekorao zatražio snimak konferencije za novinare Klaudija Ranijerija, a konačna odluku očekuje se već u ponedjeljak

Novi fudbalski skandal u Italiji je na pomolu nakon što je trener Rome Klaudio Ranijeri rekao da je Lacio pustio Inter 2010. godine, kada su se “neroazuri” upravo sa “vučicom” borili za Skudeto.

Foto: Xlivesports.com

Na ovaj način iskusni stručnjak odgovorio je na pitanje očekuje li da Lacio dozvoli Atalanti da ga pobijedi u predstojećem meču Serije A jer se tim iz Bergama nadmeće za plasman u Ligu šampiona.

“Lacio je to uradio 2010. godine u meču sa Interom. Međutim, sada mislim samo o našem meču protiv Đenove. Uvijek sam bio fer, a ostalo je na čelnicima takmičenja”, rekao je Ranijeri.

Odmah su se oglasili saopštenjem iz Lacija.

“Liga bi trebala da bi interveniše zbog Ranijerijevih izjava. One su ozbiljne i teške. Navijač može da vjeruje u šta poželi, ali zvaničnik mora da ima odgovornost za izgovorenu riječ i mora da je dokaziva potkrijepi. U suprotnom vrijeđa drugi klub. Ne želimo kontroverzu sa Romom, ali moramo da se branimo od ovakvih izjava jer stvaraju napetost između navijača dvije ekipe”, ističu iz Lacija.

U međuvremenu je i javni tužilac Fudbalskog saveza Italije Đuzepe Pekorao zatražio snimak konferencije za novinare Klaudija Ranijerija, a konačna odluku očekuje se već u ponedjeljak.

Roma je trenutno peta na tabeli Serije A sa bodom manje od Atalante.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve