Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bulatović: Zaslužena pobjeda u Pljevljima, okrećemo se duelu sa Podgoricom

"Plavi” sa novim prvoligašem igraju u subotu 24. avgusta, što će ujedno biti premijerni meč pred svojim navijačima u novoj sezoni Prve Telekom lige

Fudbaleri Sutjeske juče su u Pljevljima savladali Rudar sa ubjedljivih 4:0 u meču četvrtog kola CFL.

Foto: FK Sutjeska

Jedan od najzaslužnijih za trijumf Nikšićana bio je Darko Bulatović, strijelac prvog pogotka.

“U duel sa Rudarom smo ušli maksimalno oprezno i motivisano što je odmah dalo rezultat. Već posle drugog napada smo postigli gol, a već u 9. minutu je bilo 2:0. U drugom poluvremenu smo uspjeli da postignemo još dva gola i stvorimo još par dobrih šansi. Protivnik je konstantno bio na svojoj polovini terena i mi smo dominirali do kraja meča. Ostvarena je u potpunosti zaslužena pobjeda i sada se okrećemo narednom meču sa Podgoricom u Nikšiću”, kazao je Bulatović za portal “Onogošt”.

“Plavi” sa novim prvoligašem igraju u subotu 24. avgusta, što će ujedno biti premijerni meč pred svojim navijačima u novoj sezoni Prve Telekom lige.

“Očekujem da nastavimo pozitivan niz rezultata. Oni su od ove sezone novi prvoligaši i napravili su spoj mladosti i iskustva. Sigurno da imaju dosta kvalitetnih igrača koji mogu da donesu prevagu na terenu. Mi idemo utakmicu po utakmicu. Moramo u svakom susretu da damo svoj maksimum i sa igrom kakvu smo pružili u meču sa Rudarom sigurno možemo da upišemo nova tri boda”, istakao je defanzivac Sutjeske.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve