Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bulatović: Posebna utakmica za mene, posljednja u klupskom dresu u Morači

Đer je lider grupe 2, a u posljednjem kolu Glavne faze LŠ igraće protiv Ramniku Valčee

Rukometašice Đera, sjajnom igrom u završnih deset minuta, savladale su Budućnost u Podgorici, a najefikasnija u redovima aktuelnog prvaka Evrope bila je Katarina Bulatović koja je postigla osam golova.

Brnović i Bulatović, Foto. Cdm.me

“Ponosna sam zbog pobjede jer svi znamo koliko je teško slaviti u Podgorici. Ovo je bila posebna utakmica za mene, jer je posljednja u klupskom dresu u Morači. Srećna sam zbog pobjede jer je donijela prvo mjesto u glavnoj rundi. Još ne znam kako smo uspjele da se vratimo u meč nakon minusa od pet golova, bilo je veoma teško, jer je Budućnost igrala odličnu odbranu, ali smo uspjele. Možda smo više željele pobjedu od Budućnosti”, kazala je Bulatović.

Trener gostujućeg tima Gabor Danji kazao je da je Budućnost igrala bolje danas, ali da je presudila činjenica da u sastavu ima više igračica, što je donijelo potrebnu svježinu u nastavku.

“Ponosan sam zbog pobjede u Podgorici jer znamo koliko je teško slaviti na ovom terenu. Imali smo malo više sreće od Budućnosti, više opcija u sastavu i više svježih igračica koje su pomogle da dođemo do pobjede. Budućnost je bila nezaustavljiva u prvom poluvremenu, igrala sjajno u taktičkom smislu. Imali smo dosta problema ne samo u odbrani, nego i u napadu, ali imamo dosta iskustva i odigrali smo veliki broj ovakvih mečeva tokom sezone. Borili smo se do kraja, naročito u ključnim trenucima, igračice su podržavale jedna drugu i to je bio ključ pobjede. Mislim da je Budućnost danas igrala bolje od nas, a vjerujem da ćemo se sresti na finalnom turniru u Budimpešti”, kazao je Danji.

Đer je lider grupe 2, a u posljednjem kolu Glavne faze LŠ igraće protiv Ramniku Valčee.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve