Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Budžet sperman: Solskjer dobija 250 miliona eura za pojačanja

Na listi norveškog stručnjaka su desni bek Kristal Palasa Aron Van-Bisaka, univerzalni defanzivac Vest Hema Deklan Rajs, kao i krila Džejdon Sančo iz Borusije Dortmund i Čelsijev Kalum Hadson-Odoi

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer dobiće čak 290 miliona eura za pojačanja u ljetnjem prelaznom roku, što je rekordan iznos kluba za transfere.

Foto: Skysports

Na listi norveškog stručnjaka su desni bek Kristal Palasa Aron Van-Bisaka, univerzalni defanzivac Vest Hema Deklan Rajs, kao i krila Džejdon Sančo iz Borusije Dortmund i Čelsijev Kalum Hadson-Odoi.

Za razliku od Solskjera, potpredsjednik kluba Ed Vudvord volio bi da velika imena dovede na Old Traford, kao što je defanzivac Napolija Kalidu Kulibali ili Rafael Varan iz Real Madrida.

Za reprezentativce Srbije u para-plivanju 16 medalja u Grčkoj

Junajtedu je potreban remont u odbrani i zato su pojačanja u tom dijelu prioritet, ali i jedno krilo kao što je Sančo, bivši fudbaler gradskog rivala Sitija.

Fudbaleri Mančester Junajteda trenutno su van zone za mjesto u Ligi šampiona, tek na šestoj poziciji na tabeli Premijer lige, odnosno na dva boda od Čelsija i četvrtog Arsenala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve