Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Budva: Prašović primorao Rudana da preda meč

Crnogorski bokser Dilan Prašović je na sinoć održanom kik boks i boks turniru Budva Splendid Grand prix - Arena fight night, nakon tri sjajne runde, primorao svog protivnika, Tomislava Rudana, da preda meč

Crnogorski bokser Dilan Prašović je na sinoć održanom kik boks i boks turniru Budva Splendid Grand prix – Arena fight night, nakon tri sjajne runde, primorao svog protivnika, Tomislava Rudana, da preda meč.

“Opšti je zaključak da je ovo organizaciono, možda i najbolje izdanje turnira u 15. godina njegovog postojanja, najvise zbog toga sto je scenska postavka dvorane, i po svjetskim kriterijumima, bila na izuzetnom visokom nivou”, saopštili su organizatori turnira.

Tom utisku su, kako navode, doprinijele veoma kvalitetne borbe u kik boksu, od kojih su pojedine bile toliko spektakularne, da se već razmišlja i o revanšu.

“Tu se prije svega misli, na Bibera (BiH) i Dačića (MNE), Miljkovića (SRB) i Kajevića (MNE), kao i između hrvatskog borca Ojdanica i Miroslava Vujovica, iz Crne Gore. Na kraju programa, je održan meč u profi boksu, u kojem je Dilan Prašović dominirao u svim rundama meča, da bi u četvrtoj rundi, snažnim udarcem, primorao svog protivnika, Tomislava Rudana, da preda meč”, navodi s eu saopštenju.

Dodaju da je bilo očigledno da je preležana korona ostavila traga na crnogorskom profesionalnom bokseru, ali se i pored toga, moglo vidjeti njegovo bokserko umjeće i želja da nokautira protivnika.

“Očekuje se da ovih dana, da njegov promoter potpiše ugovor, za meč, u kojem ce Dilan napasti svjetsku titulu u WBO federaciji”, saopštili su organizatori.

Sljedeće izdanje turnira Arena friday fight nights, biće održano u Beogradu, 11.juna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve