Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost zbog Evrope odložila meč sa Rudarom, Milinković: Moramo da popravimo utisak

Primili su sedam golova u dva meča, a sada je vrijeme za popravni. ''Plave'' čekaju dueli sa Toršavnom (Farska Ostrva) u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija

Fudbaleri Budućnosti su razočarali u dvomeču sa Helsinkijem u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Primili su sedam golova u dva meča, a sada je vrijeme za popravni.

”Plave” čekaju dueli sa Toršavnom (Farska Ostrva) u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

– Moramo da zaboravimo Helsinki, ako budemo stalno razmišljali kako smo loše igrali i vraćali se na to, onda ne možemo naprijed. Nove obaveze su pred nama, razmišljamo samo o Faranima i želimo da napravimo dobar rezultat već u prvoj utakmici, rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković u razgovoru sa klupski sajt.

Budućnost prvi meč sa Toršavnom igra u četvrtak 22. jula na Gundadalur stadionu.

Revanš je pet dana kasnije pod Goricom (20 h).

– Liga počinje za vikend, a naša utakmica sa Rudarom je odložena, tako da su sve misli okrenute na dvije utakmice sa Faranima. Pokušaćemo da popravimo utisak iz prvog kola i nastavimo takmičenje u Evropi. Odmah nakon te utakmice se okrećemo prvenstvu jer nas već 31. jula očekuje duel sa Mornarom, poručio je Milinković.

– Smanjili smo fond igrača, jer su došli Šaleta Kordić i Zoran Petrović u posljednje vrijeme, a procijenili smo da pojedini ne mogu da se izbore za veću minutažu. Možda će da bude još skraćenja.

Crnogorski šampion protiv Toršavna ponovo neće istrčati u najjačem sastavu – zbog povreda neće nastupiti Vasilije Terzić i Luka Mirković.

– Terzić je i dalje van stroja, oporavlja se, možda će sjutra početi da trenira sa ekipom. Sigurno neće biti u konkurenciji za prvu utakmicu, a možda i drugu. I Mirković je van stroja za utakmice sa Faranima, rekao je Milinković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve