Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost za ovjeru titule, Mornar se nada povratku serije u Bar

Mornar u Podgoricu stiže osakaćen povredama (bez najboljeg igrača Vranješa, sa rovitim Mićovićem, Mjovićem…), ali sa jasnom željom da pokuša da kao u ligaškom dijelu Superlige uzme mjeru plavima. I produži seriju

Dva meča plavi su odradili perfektno, ostao je još jedan korak pa da se titula nakon godinu dana pauze vrati u Podgoricu treći meč finalne serije između Budućnosti i Mornara na programu je večeras (20:30h) u Morači.

Veliki rivali očekuju ga sa istim željama, ali različitim raspoloženjem nakon duela koji su podazali da Budućnost, očekivano, ima veću širinu i da Mornar u ovom trenutku nema snage da se odupre favoritu.

“Blizu smo, ali jasno je da nas čeka još jedan naporan meč i ne smije biti opuštanja. Sa Mornarom uvijek igramo dosta neizvjesne mečeve, odigrali smo prošle sezone desetak utakmica, ove sedam i ne može biti nikakvih taktičkih iznenađenja. Vjerujem da se sezona završava večeras, da ćemo slaviti sa našom publikom”, riječi su Nemanje Gordića.

Mornar u Podgoricu stiže osakaćen povredama (bez najboljeg igrača Vranješa, sa rovitim Mićovićem, Mjovićem…), ali sa jasnom željom da pokuša da kao u ligaškom dijelu Superlige uzme mjeru plavima. I produži seriju.

“Realno Budućnost je blizu titule, imaju tri meč lopte. Ipak, svi koji misle da ćemo odustati od borbe i da u Moraču stižemo kao turisti, varaju se”, najavljuje Strahinja Mićović, krilni centar Barana i nastavlja: “Mobilisaćemo sve raspoložive snage, boriti se do posljednjeg atoma snage sa ciljem da stignemo do pobjede. Svesni smo da je jako teško pobijediti Budućnost tri puta za šest dana, ali ljudski i sportski je nadati se da možemo da napravimo čudo. Čuda se u sportu dešavaju, zar ne?”, kaže Mićović.

Žurka u Morači ili novi meč u ponedjeljak u Baru večeras nešto nakon 22 sata znaćemo odgovor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve