Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost Voli na velikom ispitu u Železniku

Domaća ekipa odlično je otvorila sezonu sa skorom 3-1, iako je ostala bez Brajs Džonsa, Marka Radonjića, Garet Nevelsa, kao i Danila Tasića, ali nisu spavali na tržištu

Košarkaše Budućnosti Voli čeka težak posao protiv FMP-a posebno nakon dosta turbulentnih dešavanja za “plave” prethodnih dana.

Prvo ispuštena pobjeda protiv Promiteasa, pa ipak slavlje nakon produžetka.

Onda i veliki strah zbog zdravstvenih problema Alfe Kabe.

Zbog toga će duel u Železniku biti veliki izazov.

Domaća ekipa odlično je otvorila sezonu sa skorom 3-1, iako je ostala bez Brajs Džonsa, Marka Radonjića, Garet Nevelsa, kao i Danila Tasića, ali nisu spavali na tržištu.

Trent Frazier je stigao kao zamjena za Jones-a direktno iz NCAA gdje je igrao za Ilionis, stigao je i Beau Beech, kombo krilo koje dolazi iz Poljske, sa CV-em više razvnojih NBA ekipa, ali i sa dvije godine nastupa za Hamburg.

U ABA ligu su se vratili veterani Čarls Dženkins i Nikola Janković, a “panteri” su rosteru priključili i pitomca Žalgirisa Pauliusa Valinskasa koji se za sada dobro snalazi na poziciji kombo beka.

Sa trenerom Nenadom Stefanovićem koji se prošle godine predstavio kao jako talentovan stručnjak, ekipa FMP-a će brojnim ekipama biti težak protivnik.

Plavo-bijelima će meč sa FMP-om biti prvi od tri vezana gostovanja(Fmp, London Lions, Igokea).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve