Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost Voli je favorit sa igračima sa evroligaškim iskustvom

Budućnost Voli i FMP igraće sjutra od 19 sati u dvorani ''Morača''

Trener FMP-a Nenad Stefanović priznao je da je Budućnost Voli apsolutni favorit u sjutrašnjem meču uvodne runde ABA lige u Podgorici.

Bez rezultatskog imperativa “panteri” će pokušati da pruže što jači otpor ekipi Aleksandra Džikića.

“Nakon odlično odrađenog pripremnog perioda sa nestrpljenjem očekujemo početak prvenstva i prvo kolo. Na našu žalost raspored nam je takav da u samom startu imamo najteže moguće protivnike, a jedna od njih je upravo ova protiv Budućnosti, koja u svom sastavu ima igrače sa velikim iskustvom igranja u Evroligi nego što mi imamo svi zajedno u AdmiralBet ABA ligi. Tako da sa te strane jasno je da su oni apsolutni favoriti u ovom susretu. Mi kao jedan potpuno nov i mlad tim možemo samo da tražimo da on bude uvijek maksimalno motivisan, hrabar i borben i to su konstante na kojima ćemo insistirati tokom cijele sezone. U ovim utakmicama smo totalno rasterečeni, bez ikakvog pritiska sa željom da napredujemo igrajući sa najboljima”, rekao je Stefanović.

Košarkaš FMP-a Marko Radonjić nada se iznenađenju u Podgorici.

“Ulazimo u novu sezonu sa potpuno novim timom u odnosu na prošlu i sa novim trenerom. Poslije dosta pripremnih utakmica očekuje nas veoma težak i zahtjevan meč na gostujućem terenu sa ekipom Budućnosti koja važi za jednog od favorita za osvajanje AdmiralBet ABA lige. Ekipa Budućnosti je sastavljena od dosta kvalitetnih i iskusnih igrača i znamo da nam neće biti lako u Podgorici. Na nama je da se što bolje fizički pripremimo i pokušamo da iskoristimo naše prednosti u odnosu na njih i dođemo da pozitivnog rezultata i veoma važne pobjede koja bi nam dosta značila u nastavku prvenstva”, kazao je Radonjić.

Budućnost Voli i FMP igraće sjutra od 19 sati u dvorani “Morača”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve