Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Budućnost u top formi: Pobjeda je najbitnija stvar

“Plavi” su na stadionu pod Goricom slavili sa 4:2, što je 12. pobjeda šampiona na posljednjih 13 utakmica

Trener fudbalera Budućnosti Mladen Milinković bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika, koji su u nedjelju rutinski savladali Rudar i tako nastavili da krče put ka odbrani trona.

Milinković, Foto: Pobjeda.me

“Plavi” su na stadionu pod Goricom slavili sa 4:2, što je 12. pobjeda šampiona na posljednjih 13 utakmica.

“Zaslužena pobjeda koja nijednog trenutka nije došla u pitanje. Primili smo brzi gol poslije naše greške, a on kao da je bio neka opomena ekipi. Od tog trenutka smo bili jako ozbiljni, postigli tri pogotka do poluvremena, a imli smo i još nekoliko situacija da uvećamo prednost”, počeo je Milinković analizu meča i dodao:

“U nastavku nije to bilo na našem nivou. Dosta sporo smo igrali i nijesmo vršili pritisak gore u napadu. Možda su se igrači malo opustili nakon pobjeda u Kupu od 6:0 protiv Bokelja. Ne treba im ni zamjeriti, i oni su ljudi, sve je to normalno. Bitno je da smo pobijedili Rudar. Petnaest igrača je dobilo šansu da igra, a mladi Đukanović je ponovo dao gol. Kada je rezultat povoljan, možemo minutažu da pružimo mladim momcima koji su na početku karijere i mogu da igraju bez većeg pritiska. Okrećemo se narednom rivalu koji je jači, a to traži da i mi budemo bolji”.

Sastav Mladena Milinkovića ulazi u finiš jeseni kao lider, a od juče ima i veću prednost na vrhu tabele – Budućnost je na ,,plus sedamˮ, a tek treba da odigra zaostali duel sa Petrovcem pod Malim brdom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve