Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost: Sjajni centar Vili Rid produžio ugovor

Međutim, Viliju Ridu se očigledno svidjelo u Budućnosti i Podgorici, pa je poslije razgovara sa čelnicima kluba donio odluku da produži ugovor sa aktuelnim šampionom Crne Gore

Vili Rid, centar koji je prošle sezone odigrao maestralno u dresu Budućnosti, koji je bio jedna od ključnih karika na putu ka finalu ABA lige i TOP 8 fazi Evrokupa, nosiće dres Podgoričana i naredne sezone.

Odmah po završetku sezone i početku prelazanog roka, mnogo opcija je bilo u igri. Prva je naravno bila da Vili Rid ode u NBA ligu, zatim su se spominjali Crvena zvezda, Mornar….

Međutim, Viliju Ridu se očigledno svidjelo u Budućnosti i Podgorici, pa je poslije razgovara sa čelnicima kluba donio odluku da produži ugovor sa aktuelnim šampionom Crne Gore.

Budućnost uskoro počinje sa kontrolnim mečevima za narednu sezonu, u kojoj je očekuju iskušenja kako u Evrokupu i ABA ligi, tako u šampionatu i Kupu Crne Gore, gdje Podgoričani brane duplu krunu.

Nepotrebno je trošiti riječi o tome, koliko će pojačanje pod košem biti Vili Rid, kojem će društvo praviti Džejkob VajliFilip Barović i Zoran Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve