Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost se kompletirala: Edžim i Von stigli u Podgoricu da pobjeđuju

Kako je potvrđeno iz podgoričkog kluba pojačanja za narednu sezonu odmah će se ekipi pridružiti na Žabljaku. Tamo plavo-bijeli počinju pripreme za novu sezonu

Rašad Von i Melvin Edžim stigli su u Podgoricu.

Von i Edžim, Foto: KK Budućnost

Kako je potvrđeno iz podgoričkog kluba pojačanja za narednu sezonu odmah će se ekipi pridružiti na Žabljaku.

Tamo plavo-bijeli počinju pripreme za novu sezonu.

“Drago mi je što sam došao u Podgoricu, u klub kakav je Budućnost. Veoma sam uzbuđen što se vraćem košarci posle ovoliko vremena. Uzbuđen sam da se priključim ekipi na Žabljaku gdje ćemo da krenemo sa pripremama za novu sezonu. Jedva čekam da upoznam saigrače i stručni štab i nadam se da će nas poslužiti zdravlje kao i da će situacija oko pandemije biti bolja kako se bude približavao start sezone”, poručio je Von.

Edžim očekuje pobjede.

“Svaki put kada ulazim u novu sezonu ili u novi tim moja očekivanja su da pobjeđujem. Mislim da imamo dobru ekipu i stručni štab, ali trebaće nam vremena da se upoznamo i da se naviknemo jedni na druge. Uzbuđen sam što sam došao i što ću ubrzo upoznati ekipu i početi sa treninzima. Mislim da ćemo biti u dobroj poziciji, istorijski ovaj tim je radio dobre stvari zadnjih godina i nadam se da možemo to da nastavimo”, istakao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve