Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost sa velikim ambicijama u Kupu: Cilj je istorijska dupla kruna

“Plavi” će Pljevljake ugostiti na svom trening kampu na Starom aerodromu, kako bi teren stadiona pod Goricom sačuvali za mečeve prvenstva

Budućnost dočekuje Rudar u osmini finala Kupa Crne Gore i vjeruje da će izboriti plasman u četvrtfinale ovog takmičenja.

Budućnost, Foto: Dnevne novine

“Plavi” će Pljevljake ugostiti na svom trening kampu na Starom aerodromu, kako bi teren stadiona pod Goricom sačuvali za mečeve prvenstva.

“Očekuje nas teška i tvrda utakmica, ali ako se budemo držali dogovora iz svlačionice mislim da neće biti problema što se tiče prolaza dalje“, rekao je mladi ofanzivac Budućnosti Lazar Mijović, koji poštuje “rudare“:

“Rudar je mlada i talentovana ekipa, sigurno je da će protiv nas željeti da se pokaže u najboljem mogućem svijetlu. Ali moramo da razmišljamo samo o sebi“.

Primarni cilj “plavih” je odbrana titule, ali u klubu žele istorijsku duplu krunu.

“Ambicije u Kupu su kao i u prvenstvu – najveće. Želimo da osvojimo duplu krunu, nadam se da ćemo doći do cilja“.

Trener Mladen Milinković će sigurno kombinovati zbog zgusnutog rasporeda, a talentovani 17-godišnji ljevak bi mogao da dobije šansu od starta.

“Nadam se da ću početi, ali to je šefova odluka. Trudiću se da opravdam svaki minut ako dobijem šansu. Sa prvim timom je dosta mladih igrača, svi čekaju priliku, a na nama je da je iskoristimo kada je dobijemo“, poručio je Milinković.

Budućnost i Rudar igraće sjutra od 14 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve