Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Budućnost sa trojicom omladinaca potpisala stipendijske ugovore

Rukovodstvo kluba iskazalo je zadovoljstvo zbog potpisivanja ovih ugovora i igračima poželjelo puno sreće u daljem radu

Fudbalski klub Budućnost potpisao je stipendijske ugovore sa trojicom članova omladinske škole, Balšom Ćetkovićem, Aleksom Ćetkovićem i Jovanom Dašićem.

foto FK Budućnost

Rukovodstvo kluba iskazalo je zadovoljstvo zbog potpisivanja ovih ugovora i igračima poželjelo puno sreće u daljem radu.

“Zahvalio bih se prvo klubu na ukazanom povjerenju. Ovo je velika čast za mene i nastojaću da svojim radom, igrom i ponašanjem, to povjerenje i opravdam. Želio bih takođe da se zahvalim svim saigračima i ljudima koji su bili uz mene, jer su svi oni doprinijeli da se na današnji dan ostvari jedan od mojih dječačkih snova, hvala im još jednom”, izjavio je Balša Ćetković.

Zadovoljstvo nije krio ni Jovan Dašić.

“Potpisivanje ovog ugovora mi mnogo znači, kako u fudbalskoj karijeri, tako i u životu iz razloga što mi je pružena šansa za napredovanje. Nadam se da ću je iskoristiti na najbolji način i da neću iznevjeriti očekivanja. Takođe koristim priliku da se zahvalim upravi kluba, trenerima i igračima koji su prepoznali moj talenat, kao i svima ostalima koji me podstiču na dalje uspjehe i koji mi pružaju maksimalnu podršku u svakom pogledu”, dodao je Dašić.

Na sličan način razmišlja i Aleksa Ćetković.

“U Budućnosti sam još od 11 godine. To je praktično moj drugi dom, druga porodica. Moram istaći da sam zahvalan svim ljudima koji su mi omogućili da dođem do ovog nivoa. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju i podršci od strane uprave kluba i trudiću se da to opravdam. Čast je biti dio kluba kakav je Budućnost!”, rekao je Ćetković

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve