Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost refundira novac za meč koji je trebao da se odigra sa Zvezdom

Uprkos tome što gostujući tim nije došao na derbi utakmicu 30. decembra, oko 1.500 navijača "plavih" tog 30. decembra okupilo se u "Morači" u znak podrške timu

Uprava košarkaškog kluba Budućnost Voli odlučila je da refundirao novac za ulaznice za meč sa Crvenom zvezdom, koji je trebao da se odigra 30. decembra prošle godine.

Foto: KK Budućnost Voli

Duel nije odigran zbog odbijanja gostujućeg tima da tog dana dođe u Crnu Goru. Potom je od strane delegata i disciplinske komisije ABA lige registrovan 20:0 u korist našeg šampiona.

“Ovim putem obavještavamo navijače koji su kupili ulaznice za meč ABA lige protiv Crvene Zvezde, da će u prostorijama kluba moći refundirati novac za kupljene ulaznice. Refundiranje će se vršiti u prostorijama kluba u srijedu, četvrtak i petak od 10 do 15 časova”, stoji u saopštenju Budućnost Volija.

Uprkos tome što gostujući tim nije došao na derbi utakmicu 30. decembra, oko 1.500 navijača “plavih” tog 30. decembra okupilo se u “Morači” u znak podrške timu.

Zvezda je povodom odluke o registrovanju meča 20:0 za domaći tim uložila žalbu predsjedništvu ABA lige, a konačna odluka se još čeka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve