Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Budućnost protiv Zvezde za spas i nadu u preokret!

Posljednja šansa za Budućnost da ostane u igri za trofej

Košarkaši Budućnost Volija večeras će u “Morači” dočekati Crvenu zvezdu u trećem meču finala regionalne ABA lige.

Foto: KK Buducnost Voli

“Plavi”su u teškoj situaciji jer Zvezda vodi sa 2:0 i večeras nemaju pravo na grešku. U slučaju pobjede Budućnost bi zadržala nadu da može napraviti veliki preokret, kakav se, istina, ne viđa baš često.

”Znamo dobro šta je bilo u Beogradu, sada nas očekuje treći meč. Treba da se pozabavimo našom igrom, nemamo mnogo vremena, ali postoji dosta stvari koje možemo da popravimo. Ako to učinimo, mislim da imamo veliku šansu da smanjimo na 2:1 rezultat u seriji”, kazao je plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić.

Olakšavajuća okolnost za Budućnost mogla bi biti i činjenica da Zvezda u Podgoricu stiže bez najboljeg igrača u prethodna dva meča, Stratosa Perperoglu, a da već izvjestan period nema Džoa Reglanda.

”Serija nije krenula onako kako smo željeli, obje utakmice većim dijelom nisu bile dobre. U obje utakmice smo imali solidan ulazak, posebno u prvom meču, ali smo u oba susreta na identičan način, isključivo našim greškama, dozvolili Zvezdi da dođe do prednosti, na šta nismo mentalno jako odgovorili i upali smo u ponor, da više nismo mogli pogoditi ni slobodno bacanje, a kamoli šta drugo”, kaza je trener “Plavih” Jamsin Repeša.

Utakmica se igra od 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve