Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost protiv Monaka u prvom meču četvrtfinala Evrokupa

Monako je plasman u četvrtfinale izborio kao prvoplasirani u E grupi Top 16 faze. Budućnost  je četvrti put u klupskoj istoriji među osam najboljih u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, a nastup je izborila kao drugoplasirana u grupi G, sa po tri pobjede i poraza

Košarkaši Budućnosti igraće danas u Monte Karlu protiv Monaka prvu utakmicu četvrtfinala Eurokupa.

Monako je plasman u četvrtfinale izborio kao prvoplasirani u E grupi Top 16 faze.

Ekipa crnogorskog trenera Zvezdana Mitrovića u konkurenciji Huventuda, Nantera i Unikahe izgubila je samo jedan meč, uz pet pobjeda.

Budućnost  je četvrti put u klupskoj istoriji među osam najboljih u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju, a nastup je izborila kao drugoplasirana u grupi G, sa po tri pobjede i poraza.

Trener Budučnost Voli Dejan Milojević kazao je da njegov tim očekuje velika utakmica i da igra protiv sjajne ekipe, koju predvodi vrhunski trener.

“Poštujem rad Zvezdana Mitrovića i svaka mu čast za sve što je napravio u karijeri. Mi smo u dobrom momentu, nadam se da nas utakmica protiv Crvene zvezde neće emotivno isprazniti, da ćemo uspjeti da se resetujemo i da sjutra budemo na maksimalnom nivou, da odigramo što bolje, a da li će to biti dovoljno vidjećemo”, rekao je Milojević.

On je naglasio da Budućnost ima svoje adute i da vjeruje da mogu pobijediti svakoga.

Duel Monaka i Budućnost Voli počeće u 18 sati. Revanš je na programu u petak u 17 sati u Ljubljani.

U četvrtfinalu igra se na dvije dobijene utakmice, a domaćin eventualne treće biće Monako 31. marta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve